Ruim 13.000 kilometer en ruim € 10.000 voor de Johanneskerk!
Iedereen, heel hartelijk bedankt!

 
 
 

Simons Fietsplan

De Protestantse Gemeente Nieuwerkerk —waarvan ik deel uitmaak— is eigenaar van de monumentale Johanneskerk aan de Kerkring in Nieuwerkerk.

Een monumentaal gebouw vergt veel onderhoud. Voor de komende jaren wordt onderhoud voorzien tot een bedrag van ruim € 700.000. Dit onderhoud wordt voor ongeveer driekwart gesubsidieerd door het Rijk, maar deze subsidie wordt alleen verstrekt als de kerkelijke gemeente zelf voldoende middelen heeft om de rest te financieren. Voor een kleine gemeente als de onze is dit een enorme opgave.

Daarom besloot ik te gaan fietsen voor het onderhoud van de Johanneskerk. Mijn doel was om in 2011 tenminste 10.000 kilometer af te leggen. Uiteindelijk werd het ruim 13.000 kilometer en heb ik € 8.000 9.500 10.270 10.861,64 aan sponsorgeld opgehaald, waarvan € 781,77 voor UNICEF en € 10.079,87 voor de kerk. Iedereen, héél hartelijk bedankt!

Lees hier mijn dagboeken:
februari, maart, april, mei, juni, juli (1), juli (2), augustus (1), augustus (2),
september (1), september (2), oktober (1), oktober (2),
oktober (3), november (1), november (2), december (1),
december (2), afsluiting

Sponsorgelden

€ 10861*

* waarvan € 781 voor UNICEF

Kilometerstand

13059 km


Update: 1 juli 2012


Simon

Simon werd gesponsord door

Meer

Michel Flikweert, Chris en Freddy Witpas, Gerry Beilsma, Onno Sies, Wim en Jeanet Heuseveldt, Teun Ista, Betsie Kloet en Alex van der Veen, Piet en Willy Hage, Wim en Matty Kostense, Marty en Marry de Valk, Liesbeth Scheele, Leon en Marian van der Wel, Gonda den Dekker, Anja Verhage, Ria en Kees van Sluijs, Lena Flikweert, Robert Hans en Marleen van Donk (Pedicurepraktijk Nieuwerkerk), Sam en Sonja Flikweert, Alice d'Huy, Kees Flikweert, Hans en Annie Wandel, Kees en Corry Boogert, Huib en Betsy van Noorden, Stien Krijger, Sjaan Bijl, Dick en Kobie Sies, Adrie Schellevis en Elly Kouwenberg, Paul en Lenie Schiettekatte, Rita en André van Gameren, Nico en Tanny van Mourik, Jan Jaap en Isabel van der Wekken, Willy Gaanderse, Daan en Lianne Viergever, Diaconie GW Hervormde Gemeente Zierikzee, Nel Buitendijk, Margot Bouwens (100vragenblok), Cor en Corry Rotte, Koos en Tiny Oggel, Truus van 't Hof, Wim en Ineke Muste, Adrie Hoekman, Fred Blommaert (Verkeersschool), Tannie Stoutjesdijk, Erik Groenendijk, Jan en Riet van Bodengraven, Meindert en Aukje Koolstra, Hanneke en Hans Groeneweg, Leendert en Tineke van der Werf, Mineke van der Male, Ma en Rinus van Liere, Yvonne en Jan Tanis, Leen van der Moere, Piet en Corrie Verkaart, Martin Ton, Wim en Adri Kuijvenhoven, Marjolein Vleugel, Jaap en Ina van der Woel, Jan Pleune en Ans Flikweert, Huib en Janny de Valk, Thomas en Marjolein Smink, Marlies Huijs, Jan en Betsy van Dijke, Christa van Dijke, Sari D'huij, Nelly de Valk, Marleen van Kooten, Jan en Anita Kort, Klazina Goudzwaard-Wandel


Sponsor Simon ook!

U kunt mij al sponsoren vanaf één tiende cent per kilometer.

Geeft u liever aan een ander doel?
Dat kan ook. In dat geval heb ik UNICEF uitgekozen. Want ook kinderen, die soms onder erbarmelijke omstandigheden leven, kunnen best een steuntje in de rug gebruiken.

Voor vragen of opmerkingen kunt u mailen naar

Ja, ik sponsor Simon voor...

(Sponsoren is niet langer mogelijk.)Hoe ver is 10.000 kilometer per jaar?

27 kilometer per dag, 192 kilometer per week

833 keer van Nieuwerkerk naar Zierikzee en terug

Elke maand een rondje van Nieuwerkerk via Groningen en Maastricht

Van Nieuwerkerk naar Shanghai (China)